Hidraulički sustavi i rješenja

Enerpac Integrirani sustavi pružaju rješenja za sigurnim, preciznim i kontroliranim kretanjima i pozicioniranjima velikih i teških tereta. S više od 50 godina iskustva, Enerpac je stekao jedinstveno znanje u pružanju hidrauličkih rješenja za kontrolirano kretanje i pozicioniranje objekata. 

Enerpac pružanja najopsežniju liniju globalno dostupnih, a lokalno podržanih proizvoda. Enerpac kombinira hidrauliku, čeličnu konstrukciju i elektronsku kontrolu sa inženjeringom i primjenom znanja, dizajna i izrade rješenja za sigurnu i učinkovitu realizaciju projekata.

 
 • Hidraulička postolja

  Hidraulički postolja su siguran i učinkovit način za podizanje i postavljanje teških tereta u aplikacijama gdje tradicionalne dizalice neće stati i gdje stalni fiksni sustavi za dizanje nisu opcija. Kada se koristi sustav tračnica, hidraulička postolja također će osigurati sredstva za kretanje i postavljanje teških tereta.

  Enerpac nudi dvije serije hidrauličnih postolja - SL serija koji nudi kontrolu i stabilnost i heavy duty SBL serija za veća opterećenja (do 1000 tona)

  Enerpac hidraulička postolja imaju niz jedinstvenih značajki kako bi osigurali optimalnu stabilnost i sigurnost: samostalna hidraulika i elektrika, samohodni kotači i Intellilift bežični sustav kontrole.

  Intellilift pruža operatoru sve potrebne informacije o radu sustava te automatski sinkronizira i korigira toleranciju gibanja između pojedinih jedinica.

  http://www.enerpac.com/en/integrated-solutions/hydraulic-gantries

 • Linearne hidrauličke dizalice

  Strand Jack je linearna dizalica u kojoj se snop čeličnih sajli vodi kroz hidraulički cilindar. Iznad i ispod cilindra nalaze se sustavi za hvatanje sajli. Radom cilindra dok su sajle stisnute sustavom za hvatanje postiže se dizanje odnosno spuštanje tereta.

  Pokretanje cilinda ostvaruje se električnim ili hidrauličkim motorima. Napredni SSC software osigurava sinkronizirani rad i kontrolirano podizanje odnosno spuštanje tereta.

  Enerpac Strand Jacks isporučuju se u dvije izvedbe, sandardna za sajle promjera 15,7mm i kompaktne za sajle promjera 18mm. Izvedba za 15,7mm može raditi s dinamičkim opterećenjem od 110,000 N dok izvedba za 18mm može raditi s dinamičkim opterećenjima do 155,000 N. Broj i tip sajli utječe na sigurnost rada. Enerpac linearne dizalice projektirane su da omjer opterećenja sloma sustava i maksimalnog radnog opterećenja bude 2,5.

  Enerpac linearne dizalice dostupne su u kapacitetima od 30 do 1000 tona. Uz same dizalice, dostupna je i razna dodatna operma. Svi sustavi su testirani i certificirani.

  http://www.enerpac.com/en/integrated-solutions/strand-jacks

 • Samohodni modularni transporter

  Hidraulički samohodni modularni transporter karakterizira minimalna visina koja omogućuje upotrebu u skučenim prostorima. Kotači se pokreću pomoću hidraulike, a svaki kotač ima i hidrauličku jedinicu za skretanje i dizanje.

  Hidraulički samohodni modularni transporter kontrolira se putem Intellidrivea, bežičnog sustava za čije je upravljanje potrebna samo jedna osoba.

  Cijeli sustav sastoji se od modula. Moduli mogu biti pogonski i obični. Unutar konstrukcije pogonskog modula smješten je dizelski agregat za pokretanje hidrauličke pumpe koja pokreće sve sustave. Jedan pogonski modul može pokretati ukupno tri modula.

  http://www.enerpac.com/en/integrated-solutions/self-propelled-modular-unit-spmu