Linearne hidrauličke dizalice

linearne-hidraulicke-dizalice

Strand Jack je linearna dizalica u kojoj se snop čeličnih sajli vodi kroz hidraulički cilindar. Iznad i ispod cilindra nalaze se sustavi za hvatanje sajli. Radom cilindra dok su sajle stisnute sustavom za hvatanje postiže se dizanje odnosno spuštanje tereta.

Pokretanje cilinda ostvaruje se električnim ili hidrauličkim motorima. Napredni SSC software osigurava sinkronizirani rad i kontrolirano podizanje odnosno spuštanje tereta.

Enerpac Strand Jacks isporučuju se u dvije izvedbe, sandardna za sajle promjera 15,7mm i kompaktne za sajle promjera 18mm. Izvedba za 15,7mm može raditi s dinamičkim opterećenjem od 110,000 N dok izvedba za 18mm može raditi s dinamičkim opterećenjima do 155,000 N. Broj i tip sajli utječe na sigurnost rada. Enerpac linearne dizalice projektirane su da omjer opterećenja sloma sustava i maksimalnog radnog opterećenja bude 2,5.

Enerpac linearne dizalice dostupne su u kapacitetima od 30 do 1000 tona. Uz same dizalice, dostupna je i razna dodatna operma. Svi sustavi su testirani i certificirani.

http://www.enerpac.com/en/integrated-solutions/strand-jacks

Proizvođači

Video